zárnyitás Pécs, zárszerelés Pécs, zárjavítás Pécs, zárcsere Pécs, lakatos Pécs

A modern technológia csodája: iPhone-nal vezérelhető zárszerkezet

Senki nem szeret rettegésben, és folyamatos félelemben élni a saját otthonában. Azok az emberek azonban, akik már átélték, hogy milyen értés egy teljesen felforgatott, és kifosztott lakásba hazatérni a munkából, valószínűleg soha, vagy csak nagyon nehezen tudják újra biztonságba érezni magukat a lakásban. Az eset után folyamatosan hegyezik a fülüket, zajokat hallanak, nem tudnak éjjel pihenni, és mindig bennük van az a rémület, amit akkor éreztek.

Bár rengetegen úgy vannak a dologgal, hogy velük aztán soha nem történhet meg ilyesmi, mindig fontos kihangsúlyozni, hogy jobb félni, mint megijedni, és ha az ember egyszer már átélt egy ilyen borzalmas estet, akkor az örökké azon fog izgulni, hogy újra megismétlődik a dolog vele. Ők lesznek azok az emberek, akik ezután képesek lesznek mindent elkövetni, hogy a betörők messze elkerüljék az ingatlanjukat.

Ezek a legkorszerűbb biztonsági zárrendszerek

Láthatatlan, infravörös sorompó, kerítésen átlátó hőkamera, érintésre riasztó kerítés… Ez csak néhány eszköz, mely már hazánkban is elérhető a biztonságtechnikai kínálatból, mely folyamatosan fejlődik. Bár egyik sem olcsó mulatság, ezek a csúcstechnológiával rendelkező modern eszközök garantálni tudják, hogy egyszer s mindenkorra búcsút mondjunk a folyamatos rettegésnek. Ezek mellett pedig még számos komoly rendszer lehet a segítségünkre.

Hazánkban fejlesztik például azt az okostelefonos zárrendszert is, mely iPhone-nal működtethető, és vezérelhető. Ennek a korszerű technológiának köszönhetően nincs szükségünk még csak kulcsokra se ahhoz, hogy be tudjuk zárni a bejárati ajtónkat.

zárnyitás, zárnyitás Pécs, zárszerelés, zárszerelés Pécs, lakatos, lakatos Pécs

A rendszer természetesen azt is lehetővé teszi, hogy ha barátaink, rokonaink, ismerőseink érkeznek hozzánk vendégségbe, akkor egy megadott időben mi magunk tudunk hozzáférést adni számukra a belépéshez, ezt pedig később bármikor meg is tudjuk szüntetni.

Míg egy hagyományos lakáskulcsot bármelyik pillanatban elhagyhatunk az utcán vagy egy trükkösebb betörő ki is lophatja a zsebünkből, vagy a táskánkból, hogy később nyugodtan bejuthasson a lakásban, míg mi nem tartózkodunk otthon, addig ez a rendszer hatékonyan akadályozza meg azt, hogy illetéktelen betolakodók bejussanak az ingatlanunkba.